Csodákra képes a vezeték nélküli csengő

Vezeték nélküli csengő

Egy nagyobb otthon esetén jó, ha van kéznél egy olyan rendszer, ami mindig biztosan jelzi, amikor érkezik valaki. A hagyományos szerkezetekkel ellentétben, a vezeték nélküli csengő mindig ott lehet velünk, akár az emeleten, akár a garázsban vagy a kertben vagyunk. Több dallamot rejt magában és még világító fényjelzéseket is képes leadni.

Ha éppen nem szeretnénk, hogy zavarjanak minket, például alvás közben, akkor a vezeték nélküli csengő egyetlen mozdulattal elnémítható. Beállítható olyan funkcióra, hogy jelezze, ha nyitva marad az ajtó, ezzel például észrevehetjük, amikor a gyermek kimegy az udvarra vagy illetéktelen behatolás történik.

Ennek megelőzésére, a vezeték nélküli csengő összekapcsolható a riasztórendszerrel, így teljes biztonságban érezhetjük magunkat minden körülmények között. Az akár 200 méter hatósugárnak hála, igazán nagy távolságokat is áthidal a szerkezet. Nagyon formatervezett a berendezés, ezért remekül beleillik a lakás sajátos környezetébe. Asztalra és a falra egyaránt felhelyezhető. Tény és való, hogy a vezeték nélküli csengő sokkal többet nyújt, mint amit gondolnánk elsőre.

Tudjunk meg róla minden fontos információt az evohomeshop.hu weboldalon! Válasszuk ki azt a kivitelt, amelyik leginkább elnyeri a tetszésünket és tegyük a mindennapunk szerves részévé! A vezeték nélküli csengő jóvoltából, biztosan észre fogjuk venni az érkező vendégeket. Külön beállítható a titkos kopogás funkció, ami előre jelezhetővé teszi a családtag vagy közeli barát érkezését. Kell ennél több a gondtalan hétköznapokhoz?