Gyors és olcsó az autókölcsönzés Budapesten

Autókölcsönzés Budapesten

Amikor a család szeretne külföldre eljutni, de a kis kocsiba nem fér be mindenki, illetve a sok csomagot sem lehet abba beletuszkolni, akkor igenis megéri egy kisbuszt kikölcsönözni. Mivel a kisbusz bérlés külföldre nem kerül olyan sokba, ezért nyugodtan választható ez a megoldás, és biztosra veheti a család, hogy marad még sok pénze a kirándulásra és minden másra, amit csak eltervezett.

A kisbusz bérlés külföldre nagyon egyszerű és kényelmes megoldás például a Car Rent-nél, hiszen a kocsit a munkatársak a kuncsaft otthonához szállítják, és ott veheti és adhatja le azt az ember az utazás végén. Ha valaki külföldi útra szeretne mikrobuszt bérelni, kizárólag dízelmotorral szerelt bérautóban érdemes gondolkodnia, hiszen ez keveset fogyaszt és megbízhatóbb hosszútávon, mint a benzines. Nyilván senki sem örül, ha az utazásra szánt összeg nagy részét üzemanyagra kell elkölteni.

Tehát a gázolajas kisbusz bérlés külföldre nemcsak olcsó, hanem költséghatékony is, az alacsony fogyasztás miatt. Mielőtt valaki ezt választja, tudnia kell, hogy a mikrobusz külföldre való bérlésénél gyakran előforduló hiba, hogy a sofőr személyautóra való matricát vásárol a kisbusz helyett. Erre vigyázni kell, mert a bírság igen magas lehet. Ha a cél az autókölcsönzés Budapesten, akkor érdemes erre tényleg odafigyelni, hiszen senki sem akar egy 200 eurós büntetést kapni csak azért, mert figyelmetlen volt. Szerencsére a vállalat munkatársai mindig felhívják erre a figyelmet, ezért a az ő klienseik nem esnek ebbe a hibába. Azt sem szabad elfelejteni, hogy a parkolási és gyorshajtási büntetéseket sok országból elküldik Magyarországra a tulajdonosnak.

Természetesen Németországban vagy éppen Franciaországban magasabbak az árak, ezért a büntetés is nagyobb. Nyilvánvaló, hogy a büntetéskor az eljáró hatóság felkéri a kocsi tulaját, tehát a Car Rent céget, hogy jelölje meg, ki használta az autót a megadott időpontban. A bérleti szerződést mellékelve átírják a büntetést szerződő fél nevére. Persze, ha figyel az ember a szabályok betartására, akkor biztos, hogy az autókölcsönzés Budapesten problémák nélküli lesz.