A redőny motor később is beszerelhető.

Szponzorált tartalom

redőny motor

redőny motor

Egyre több ingatlanon lehet felfedezni a redőnyöket, amelyek nem csak azért hasznosak, mert ha sötétet szeretnénk odabent, akkor leeresztve őket megkapjuk a szükséges privát szférát. Egyszerre árnyékolnak és szűrik a kinti zajt, miközben növelik az ingatlan hőszigeteltségét is. 

Milyen kényelmi funkciókat biztosítanak a redőnyök ezeken az egyébként praktikus megoldásokon kívül? 

A rádiós változatokkal egyre többen keresik, hiszen programozhatóságuk és könnyű kezelésük miatt sokkal többet képesek nyújtani. A távirányítós redőny motor bekötése szakemberrel kell, hogy történjen, hiszen a bekötés és üzembe helyezés szakértelmet kíván!

A Somfy és Smart Home redőnymotorok rádiós és kapcsolós kivitelben egyaránt rendelkezésünkre állnak, de most inkább a rádiós változatok előnyeit szeretnénk kihangsúlyozni. Választhatunk akadályérzékelővel ellátott terméket, ugyanakkor olyan lehetőségek is elérhetőek, mint a kétirányú kommunikáció, de igény szerint okosotthonba integrálható redőnymotort is választhatunk. Praktikus tulajdonságok, hasznos funkciók társulnak hozzájuk, nekünk csak el kell döntenünk, hogy ezek közül mire tartunk igényt.

 Bízza a Redőnyben Otthonra a redőny motor beszerelését! A redőny szereléssel, javítással foglalkozó cég széles körben biztosítja a különböző redőnyös megoldásokat, legyen az a redőny motorizálása. 

A távirányítós motorok előnye, hogy a redőny szerkezetének megbontása nélkül is megoldható a végállás pontosítása. Miért éri meg a redőny motor beszereltetése? Azért, mert sokkal kényelmesebb a redőny mozgatása, ami egyúttal a termék típusától függően egyéb lehetőségeket is tartogat a felhasználók számára.

Sokan érdeklődnek azután, hogy a már meglévő redőnyüket lehet-e motorizálni? A válasz igen, ami szerencsés, hiszen azoknak is lehetősége van kiélvezni előnyeit, akik eredetileg motor nélküli redőnnyel rendelkeznek. Az utólagos motorizálás menetéről a redonybenotthon.hu honlapján kaphat részletes tájékoztatást!