Adóparadicsom Magyarországon? A szekhelypartner.hu-val minden lehetséges!

Szponzorált tartalom

ipa mentes székhelyszolgáltatás

ipa mentes székhelyszolgáltatás

A szekhelypartner.hu számos budapesti kerületben szinte baráti áron kínálja kiemelkedő székhelyszolgáltatásait.

Mindemellett ipa mentes székhelyszolgáltatás is található a szekhelypartner.hu szolgáltatási repertoárjában. Ez a székhelycím, iparűzési adó mentes település pedig a pest megyei Dabas járásban található Újlengyel.

Azok a vállalkozások, melyek nem rendelkeznek telephellyel, valamint könyvelőjük, ügyvédjük útmutatásai, véleménye szerint is megéri cégüknek, hogy iparűzési adó mentes területen legyen a székhelyük, azok egy igazán exkluzív, multinacionális cégek által is választott, közkedvelt székhely címhez juthatnak Újlengyel településen.

Az itt nyújtott szolgáltatások - hasonlóan a budapesti székhelycímekhez - nagy előnyökhöz juttatják a vállalkozókat.

Ezeket az előnyöket pedig úgy lehet elérni, hogy a vállalkozónak akár soha nem kell betennie a lábát ebbe a magyar adóparadicsomba.

Már a kezdéskor a szekhelypartner.hu a székhelycím bejegyzéshez szükséges hozzájáruló nyilatkozatot egy órán belül elkészíti, és elküldi azt a vállalkozó ügyvédjének. ĺgy az okiratot akár néhány órán belül alá is lehet írni.

Az ipa mentes székhelyszolgáltatás keretén belül vállalja a szekhelypartner.hu, hogy az adott vállalkozás cégtábláját kihelyezi, valamint fogadja, átveszi a vállalkozás számára érkező postai leveleket küldeményeket. Azokról elektronikus másolatot készít és tájékoztatás céljából tovább küldi elektronikus formában a vállalkozónak. Emellett ténylegesen, fizikálisan is megküldi azokat havonta egy alkalommal, a vállalkozó által megadott címre.

Mindezen szolgáltatások mellett, igény esetén - természetesen egy előre megbeszélt, le egyeztetett időpontban - még különféle tárgyalásokhoz irodát is biztosítanak a vállalkozók részére.

A szekhelypartner.hu az általa kínált 6, 12 és 24 havi díjcsomagjai esetében plusz 1 ajándék hónappal is megfejeli extra szolgáltatásai körét.

A szekhelypartner.hu-val roppant egyszerűen felvehető kapcsolat, mégpedig a szekhelypartner.hu weboldalon található telefonszámokon.

A szekhelypartner.hu-t megkereshetjük ügyfélszolgáltatási időben, amely hétfőtől-csütörtökig, délelőtt 8.00 órától 17 óráig, valamint péntekenként délelőtt 8.00 órától 16 óráig tart.

Ha ezeken az időintervallumokon túl hívnánk a céget, esetleg foglalt lenne a vonal, akkor sem kell csüggednünk, hiszen minden esetben visszahívják a vállalkozókat.

Adóparadicsom tehát már Magyarországon is létezik. Az a település neve: Újlengyel, és a hozzá vezető legrövidebb út a szekhelypartner.hu-n keresztül vezet.