Hogy lett egyszemélyes kft-m?

Szponzorált tartalom

egyszemélyes kft alapítás

egyszemélyes kft alapítás

Tavaly nyáron ott tartottam, hogy már egy ideje kiváltottam az egyéni vállalkozóit és az üzlet szerencsére egészen jól működött, jobban is, mint gondoltam! A válsághelyzet beköszönte az én bizniszemet nem, hogy megtépázta, de még fel is lendítette!

Ennek hatására felütötte bennem fejét a gondolat, hogy valami komolyabb vállalkozási formára váltsak, és ezzel kapcsolatban kikértem egy ismerősöm tanácsát, aki otthon van a témában, hiszen ő is komoly vállalkozó.

Azt tanácsolta, hogy keressem fel ugyanazt a céget, mint ő (a Topcégalapítást), mert náluk az ipari adómentes székhelyű egyszemélyes kft alapítás is szerepel a repertoárban, én neki is ez vált be.

Eleinte nem lelkesedtem ezért

Egy kicsit tartózkodtam ettől, mert én a budapesti székhelyet preferáltam, de mondta, hogy nézzek utána az oldalukon, mert olyan is van, de majd így könnyebben fogok tudni dönteni, melyiket válasszam. Végül egyébként a budapesti mellett döntöttem, de ez mindenkinek egyéni, mi válik be jobban.

Megmondom őszintén, én szerettem volna elkerülni azt, hogy valakire rábízzam ezt a feladatot, jobban örültem volna, ha olyan tanácsokkal lát el, ami elősegít abban, hogy én ezt magamnak intézzem el.

De aztán beláttam, hogy ha nem nekem kell a papírokkal foglalkoznom, az még jó is, mert így az erre elmenő energiát fordíthatom a vállalkozás fejlesztésére és így végső soron több zseton marad a zsebemben. Másrészt meg, nem értek én annyira ahhoz, milyen vállalkozási forma és hogyan érné meg, így jó, ha egy szakmabéli elmondja, én meg csinálom tovább, amit kell, és közben megnyugodhatok róla, hogy minden törvényes úton zajlik.

Átfutottam az ajánlott oldalt, ahol egyébként sok hasznos infó volt a vállalkozási formákkal kapcsolatban, majd felhívtam őket, hogy megbeszéljük a dolgokat.

Nagyon készségesek és hozzáértők voltak

Végül a budapesti székhely mellett maradtam, ők is azt mondták, hogy esetemben ez jobb lehet, és kiválasztottunk egy szimpatikus csomagot. A szerződés azóta meg is köttetett, meglett a tulajdoni lapom a székhelyhez, segítettek az egyszemélyes kft alapítás során és azóta is remekül végzik a dolgukat.

Nagyon jól jártam ezzel a csomaggal, mert így, hogy székhelyszoltáltatást is kértem, az egyszemélyes kft alapítás ingyen volt és még ügyvédet is biztosítottak hozzá. Teljes körű székhelykezelést nyújtanak, átveszik, szkennelik és postázzák a leveleimet, tárgyaláshoz pedig az irodát is biztosítják.

Sok terhet levesznek a vállamról ezzel, és még olcsóbb is a dolog, mintha máshogy intéztem volna. Az ár azonban nem ment a minőség rovására, meg vagyok velük elégedve nagyon.

A vállalkozásom azóta is virágzik és remélem, hogy még sokáig így is lesz.

Bármi lehetséges, csak hinni kell benne!

Én vagyok az élő példa rá, hogy nem kell egyetemre járni ahhoz, hogy valaki sikeres vállalkozó legyen, elég, ha van benne egy jó nagy adag elszántság, és hajlandó is tenni azért, hogy megszerezze, amit akar. Az sem gond, ha nincsenek vállalkozás terén ismeretei az embernek, nekem sem volt az elején, de ahogy fejlődik a dolog, nő a kereslet a termékre, megtanulja az ember a dolgokat, egyszerűen ráragad. Ami pedig már nagy falat, arra az esetre jó, hogy vannak olyan opciók, mint ez a székhelyszolgáltatás + egyszemélyes kft alapítás csomag, ami segít eligazodni az üzleti világban és amivel biztonságban érezheti magát az ember.