A csapatépítés játékok, amik igazán izgalmasnak ígérkeznek.

Szponzorált tartalom

csapatépítés játékok

csapatépítés játékok

Ha egy cég csapatépítést szervez, akkor alaposan meg kell terveznie az egész napos programot. Olyannak kell lennie a programnak, amit az összes munkavállaló élvezni tud, és nem érzi senki kirekesztve magát. A sportoknál szoktak néha kellemetlen helyzetek adódni ebből fakadóan, a különböző testalkatú munkavállalók ugyanis van, hogy nem élvezik ugyanazt a sportot. Egy hosszabb túra is lehet, hogy valakinek tetszik, de mások utálják, ahogyan a borkóstolás sem biztos, hogy mindenki tetszését elnyeri.

Találtam viszont egy olyan céget, akiknél a csapatépítés játékok minden elvárásnak megfelelnek nemtől, kortól és testalkattól függetlenül.

A csapatépítés játékok lényege, hogy jobban összekovácsolják a csapatot, nem pedig az, hogy még nagyobb űr keletkezzen a kollégák között a játékok nem megfelelő megválasztása miatt.

A BalatonPRO oldalán láttam egy szuper programot, ami szerintem mindenkinek tetszhet. A cég rendezvényszervezéssel és vitorlás bérbeadással is foglalkozik, és csodálatosan ötvözték a kettőt vitorláson tartható rendezvények formájában.

Szerintem nagyon jó ötlet, a nyári melegben kifejezetten jó programlehetőség a vitorlázás. A cégnek egy elég nagy vitorlás flottája van, így kisebb és nagyobb létszámú csoportok igényeit is ki tudják elégíteni a hajóikkal.

A program tartalmaz reggelit, ebédet, vitorlázást, egy rövid kis felkészítőt és a pár órás gyakorlás után egy csapatversenyt is. A dolgozók a vitorlás irányítása és a csapatverseny közben igazán össze tudnak kovácsolódni, hiszen együtt kell megoldaniuk a mentközben felmerülő problémákat.

Ez egy egész napos program, de a vitorlázást más vízi sportokkal is lehet színesíteni. Érdekes lehet például a SUP verseny, amihez főként egyensúlyérzék kell, vagy egy quad túra, aminek keretein belül meg lehet nézni a helyi nevezetességeket, de egy sárkányhajó verseny is jól ki tudja egészíteni a vitorlázást.

Akár előre megszervezett, sokkal szakmaibb jellegű csapatépítővel is készül a cég, rossz idő esetén, vagy kiegészítésnek a klasszikus csapatépítés játékok is bevethetők, hogy garantáltan jobban összeszokjanak a kollégák.

Egyébként a vélemények alapján a csapatépítésben is nagyon jó a cég, de magán és céges, üzleti rendezvények lebonyolításában is jók. Megvannak az eszközeik egy nagyobb konferencia vagy egy termékbemutató levezetéséhez is, és akár egy családi szülinap is tartható a hajóikon.

De ki is lehet bérelni ezeket a vitorlásokat, ha valaki a családjával vagy a barátaival szeretné élvezni a Balaton csendjét, vagy ha kirándulni szeretnének.

A kirándulás például beleépíthető a csapatépítőbe is, hiszen a vitorlással könnyen meg lehet közelíteni a helyi nevezetességeket is.

Nagyon sok lehetőség rejlik a cég szolgáltatásaiban. Legyen szó bármilyen rendezvényről, bátran rájuk lehet bízni azt. Hiszen nagyon nagy tapasztalatuk van a rendezvény szervezésben, ár-érték arányban pedig verhetetlenek a térségben. Kreatívak, nem zárkóznak el a javaslatok és egyedi igények elől sem.

Minden programjuk úgy van kialakítva, hogy szükség esetén módosítani lehessen, Ha a csapatépítő alkalmával mondjuk másik étteremben szeretne enni a csapat, arra is van lehetőség. Ha a verseny helyett megnéznének valamit a környéken, akkor arra is van lehetőség, és nem zárkóznak el a programok kombinálásától sem.

Szerintem ez az a csapatépítő program, ami mindenkinek tetszhet. Maradandó élményekkel lehet gazdagítani a csapat tagjait.

A kikapcsolódás, a közös emlékek pedig segítenek abban, hogy sokkal gördülékenyebben menjen a közös munka egy csapatként, akkor is, amikor nem egy vitorlást kell megszelídíteni, hanem a mindennapi feladatokat kell elvégezni.