A csőtörés műszeres bemérés nem drága, viszont megbízható!

Szponzorált tartalom

csőtörés műszeres bemérés

csőtörés műszeres bemérés

Vannak bizonyos jelek, amelyek egyértelműen arra engednek következtetni, hogy csőtörés történt. Az egyik ilyen “láthatatlan” dolog, hogy hirtelen megnő a vízszámla. Ezt persze csak akkor vesszük észre, ha elszámolás van éppen. Szóval éppen pórul is járhatunk, ha negyedévente jön a csekk, mert addigis folyik a víz.

Látható jel, amikor vizesedik a fal, ekkor egyértelműen számíthatunk a csőtörésre. A csőtörés műszeres bemérés árak mindenképp megérik, hiszen számos előnye van annak, ha a vízvezetékszerelő modern eszközöket használ. Épületgépész Mester Kft. által hatékonyan fedi fel a pontos helyét a problémának anélkül, hogy falat kellene bontani! Ez az elsődleges cél, hiszen rengeteget spórolhatunk azon, ha nem csak úgy szétverjük a burkolatot és a falakat, hogy megtaláljuk a hibát, hanem csak akkor bontunk, ha már biztosra tudjuk, hol a baj. 

A csőtörés műszeres bemérés a legjobb módja annak, hogy olcsóbban ússzuk meg a műveletet, mely során az is kiderülhet egyből, hogy mekkora a gond. Milyen műszereket használnak a beméréshez? Az egyik a talajmikrofon, aminek köszönhetően egy méteres pontossággal mérhető be a csőtörés és vízszivárgás. 

A korrelációs vizsgálat a zaj mérésére összpontosít, ezzel a módszerrel határolja be, hogy hol van a csőtörés. Az elektrosztatikus mérések egy tesztpálcával határozzák meg a csőtörésnek a helyét. Amennyiben szeretne biztosra menni és a lehető legkevesebb kellemetlenséggel megoldani a csőtörés problémáját, úgy a csotoreselharito.hu csapatára Budapesten és Pest megye területén számíthat!