Nyomtató alkatrészek az otthonunk kényelméből, gyorsan és olcsón.

Szponzorált tartalom

nyomtatoalkatresz.hu/toner

nyomtatoalkatresz.hu/toner

A nagyszüleimet már hónapok óta tanítgatom az internet és a számítógép használatára. Amióta apától egy laptopot kaptak ajándékba, egy kifejezetten idős embereknek meghirdetett számítógépes tanfolyamra is jelentkeztek, azonban a tanfolyam indulását végül elhalasztották. Az elsődleges motivációjuk a tanulásra az volt, hogy megkönnyítse a kapcsolattartást velem és a többi unokával - nagyon lelkesedtek a hírre, hogy így friss fotókat is fogunk tudni nekik küldeni minden alkalommal, hiszen imádják a családi képeket. A másik fontos szempont az volt számukra, hogy a híreket követni tudják, ugyanis ők pont nem az a nyugdíjas pár, akik annyira szeretik a tv-t, azonban a kedvenc napi- és hetilapjaik már megszűntek, így eddig igencsak bajban voltak azzal kapcsolatban, honnan informálódjanak. Mindig mondom nekik, hogy azért az interneten is érdemes megszűrni, mit olvasunk el, ugyanis sok álhír és kamu portál terjed online. Emellett, ha internetes vásárlásra adnák a fejüket, szintén nagyon körültekintőnek kell lenni, ezt is a lelkükre kötöttem - el is mentettem nekik pár bevált webshopot, illetve kigyűjtöttem nekik egy dokumentumba, milyen tanúsítványokra és jelvényekre, valamint tipikus jellemzőkre érdemes figyelni egy megbízható oldal esetén. Már egyszer-kétszer próbálkoztak a netes vásárlással, és szerencsére minden jól alakult. A minap büszkén újságolták nekem, hogy sikeres rendelést hajtottak végre az egyik oldalon, amit én ajánlottam nekik. Ez pedig nem más, mint a nyomtatoalkatresz.hu/toner webshop, ahol a tonereken felül számos egyéb nyomtatóhoz szükséges kelléket tudunk házhoz vagy Pick Pack Pontra rendelni, legyen szó HP, Canon, Brother, vagy a hasonlóan ismert és kevésbé ismert márkákról.

 

Azért ajánlottam mamáéknak ezt a webshopot, mert szerintem minden olyan szempontnak eleget tesz, ami egy ügyfél megelégedettségéhez szükséges. Először is nagyon széles termékpalettával rendelkeznek, legyen szó tonerekről, patronokról, fotópapírról, vagy akár az olyan - nyomtató működéséhez szükséges - eszközökről, mint a fixáló, a dob, a szalag vagy a transzfer. Az árazásuk nagyon kedvezően lett kialakítva főleg, hogy termékeikre mennyiségi kedvezmény is vonatkozik - ezt minden esetben feltüntetik az adott termékeknél. 2 árucikk vásárlása esetén már jár is a kedvezmény, aminek mértéke 3 vagy több termék esetén még nagyobb. Mindebbe ráadásul a különböző termékek is beszámítanak, nem szükséges ugyanabból betáraznunk, valamint a házhoz (vagy az általunk kiválasztott Pick Pack Pontra történő) szállítás ingyenes. Emellett az oldal kialakítása nagyon felhasználóbarát, szerintem azoknak is könnyű kiigazodni rajta, akik nem gyakorlottak az online vásárlásban. A weboldal alján található linkekeken minden fontos információ (például az eredeti és az utángyártott kellékek garanciájáról, a szállítási feltételekről, díjakról és időről és a fizetési módokról). Mindenki kiválaszthatja az általa leginkább preferált fizetési módot az alábbi három opció közül: bankkártyás fizetés (online, a SIX Payment Services biztonságos rendszerén keresztül, regisztráció nélkül), előre utalás (itt érdemes figyelembe venni, hogy mivel a rendelés leadása után e-mailben küldik meg a bekérő számlát és az adatokat, így a futárnak is később kerülhet átadásra a csomag), illetve az utánvét (készpénzes vagy bankkártyás fizetéssel). Saját szállítóval történő vásárlás esetén, illetve ha visszatérő ügyfelek vagyunk a nyomtatoalkatresz.hu-nál, lehetőség van átutalással vagy készpénzzel történő fizetésre.

 

A weboldalon egyébként tényleg nagyon könnyű navigálni, röviden bemutatom, mit tudnak az egyes menüpontok. Nos, a Toner (a már említett nyomtatoalkatresz.hu/toner linken) és a Tintapatron menüpontok magukért beszélnek. Ezután következik az “Egyéb lézerkellék”, ahol márkánként találjuk meg a dobokat, transzfereket, fixálókat és egyéb kiegészítőket. Ezt követi a Festékszalag és film csoportja, ahol a festékszalagok (Epson gyártmány) mellett két márka, a Panasonic és a Philips faxfilmjeiből válogathatunk. A “Papír” menüpont az Epson és HP papírokat rejti - előbbiből lézer- és tintasugaras nyomtatóhoz találhatunk fotópapírt, valamint plotter papírt is. A harmadik almenü az egyéb márkák papírkínálatát rejti, amelyek kizárólag tintasugaras nyomtatókhoz alkalmasak.

 

Ha bármilyen kérdésünk van, a Kapcsolat menüpontban megadott elérhetőségeiken (telefonszám és email) kapcsolatba tudunk lépni kollégáikkal, akik készségesen állnak segítségünkre. Ügyfélszolgálatuk hétfőtől csütörtökig 10:00 és 16:00 között érhető el, pénteken pedig 10:00 és 14:00 közti időintervallumban. Külön e-mail címet tartanak fenn az információ- és az ajánlatkéréshez, mindkettő fel van tüntetve a telefonszámuk alatt.

 

Remélem, hogy tudtam egy kis segítséget nyújtani annak, aki egy megbízható nyomtató alkatrész webshopot keres - a nagyszüleimnek már bevált.