A Fronius Hibrid Inverter egy 24 órás napelemes megoldás!

Szponzorált tartalom

Fronius Hibrid Inverter

Fronius Hibrid Inverter

Már számos lehetőség közül választhatunk, ha szeretnénk a napenergia nyújtotta szabadságot kihasználni. Vannak kisebb és nagyobb teljesítményű rendszerek is, illetve vannak olyan megoldásokat rejtő opciók, amelyek segítségével a fel nem használt energiát egy akkumulátorban tárolhatjuk. Pontosan ilyen a Fronius Hibrid Inverter is, amely lehetőséget nyújt rá, hogy az éppen felesleges energiánkat bármikor fel tudjuk használni, például olyan napokon, amikor a napsütés korlátozott és nem tudunk kellő energiát nyerni a Napból, ezáltal pedig az ellátásunk más esetben nem lenne megoldott.

Mindig a háztartás méretétől és adottságaitól, valamint a felhasználók szokásaitól függ, hogy melyik lesz a legjobb megoldás napelemek tekintetében. A Fronius Hibrid Inverter esetében azokat az előnyöket élvezhetjük ki, amit más esetben nem lehetne. Ugyanez igaz lehet abban az esetben is, ha másik rendszert választunk, viszont tény és való, hogy ez a fajta sokoldalúság magas komfortot és biztonságot tud adni!

Egyszerűen és gyorsan üzembe helyezhető rendszerről van szó, ami monitorozható mobiltelefon, tablet vagy laptop segítségével egyaránt. Olyan szintű rugalmasságot tud adni a rendszer tervezésekor a Fronius Hibrid Inverter, ami majdhogynem egyedülálló a kínálatban. Maximálisan energiafüggetlenné válhatunk általa, vagyis nem szorulunk rá a szolgáltatóra, amennyiben áramot szeretnénk fogyasztani! Egy másik extra, hogyha például áramszünet van, áramkimaradás történik, akkor a rendszer képes ezekben az órákban is ellátni a háztartást.