Mire jó a motorolaj adalék és miért érdemes használni?

Szponzorált tartalom

Motorolaj adalékok

Motorolaj adalékok

A motorolaj adalékok olyan kémiai összetevőkből állnak, amelyek nem csak javítják a fémrészeken előforduló mikro sérüléseket, amiknek köszönhetően tartósan csökkenteni lehet a súrlódást, hanem több különféle célra is használhatók. A hatásukat általában néhány száz kilométer után lehet igazán megérezni.

Motorolaj adalékok - Adalékok | Olajwebshop.hu - kenőanyag megbízható forrásból

Az olajwebshop.hu oldalról megtudtam, hogy az egyik legfontosabb szempont motorolaj adalék választásnál annak kell lennie, hogy megbízható forrásból történjen a beszerzés. Ahogyan a rossz minőségű motorolaj sem tesz jót az autónak, a rossz minőségű motorolaj adalékkal sem járunk jól. Ahhoz, hogy ezt elkerülhessük olyan megbízható webáruházból és szaküzletből érdemes csak vásárolni, mint az Olajwebshop. Az itt megtalálható motorolaj adalékok mindegyike magas minőséget képvisel, és pontosan azt nyújtják, amit a termékleírásban olvasni lehet róluk.

Milyen adalékokat lehet találni a motorolaj adalékok - Adalékok | Olajwebshop.hu - kenőanyag megbízható forrásból webáruházban, és ezeket mire lehet használni?

A motortisztító adalékokok a motort tisztítják ki belülről azáltal, hogy feloldják a motorban lerakodó olajsár réteget. Fontos, hogy a motortisztítók adalékokat az olajcsere előtt kell hozzáadni a motorolajhoz, majd pedig a motor járatását követően a fáradt olaj leengedésekor leeresztésre kerül. A motortisztító adalékokkal kopás mentesebb futásra lehet számítani, a kipufogógáz értékeket pedig optimalizálja, valamint a hiányos kenés miatt sem kell aggódni a használatuk mellett.

A súrlódás csökkentő adalékok, ahogy a nevük is mutatja, a motor jobb futása érdekében csökkentik a súrlódásokat.

A viszkozitást stabilizáló adalékok stabilizálni tudják a motorolaj viszkozitását, meg tudja akadályozni a motorolaj hígulást is, amit a rendszeres hidegindítás eredményezne, és még az olajfogyasztásra is csökkentő hatással van.

A hidrotőke tisztító adalék nem csak javítani tudja az olaj kenőképességét, csökkenteni tudja a fémes zajokat, valamint a hidrotőke kopását is azontúl, hogy a szelepek és a furatok tisztítását is elvégzi.

A motorvédő adalékok több igen hasznos tulajdonságot tudhatnak magukénak egyszerre. Csökkenteni tudják az üzemanyag-fogyasztás, mérsékelik a kopást és a súrlódást, fokozni tudják az egész motorüzem nyugodtságát és nagy szerepet tölt be a stabilizálásnál is. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően meg tudja hosszabbítani a motor élettartamát.

Amennyiben motorkerékpárhoz keresünk motorolaj adalékot, az Olajwebshop kínálatában kifejezetten motorkerékpárokhoz való motorolaj adalékokat is lehet találni. Fontos, hogy nem használható bármilyen motorolaj adalék a motorkerékpárokhoz, így mindig alaposan utána kell olvasni annak, hogy az adott termék használható-e hozzá vagy sem. Ez az információ is szerepel a termékek adatlapján, így nem lesz nehéz dolgod.

Hogyan jut el hozzád a legjobb minőségű motorolaj adalék?

A Motorolaj adalékok - Adalékok | Olajwebshop.hu - kenőanyag megbízható forrásból oldalon egyszerűen online leadhatod a megrendelésedet, amit a rendeléskor megadott címre ki is szállítanak neked. Ha személyesen szeretnéd átvenni a megrendelt termékeket, akkor négy budapesti cím közül tudsz választani. Az üzletekben minden munkanapon 8-17 között érhetőek el, de a webshopban bármikor leadhatod a megrendelést. Fizetni online is tudsz vagy választhatod az előre utalást is, illetve személyesen is lehetőséged van a bankkártyás fizetésre is az üzletben, és az MPL futárjainál is.