A korszerű fogimplantátum tartós megoldás a foghiányra.

Szponzorált tartalom

fogimplantátum

fogimplantátum

Emberek sokasága él úgy, hogy hiányos a fogsora. Lévén, hogy a megjelenés nem mindenkinek egyformán fontos, hogy nem mindenkit zavar a rosszabb esztétikai látvány, hagyják a dolgot annyiban. Pedig a jelenleg elérhető fogimplantátumok vagy implantáció megoldások már bárkinek megoldást jelenthetnek abban, hogy újra bátran merjen mosolyogni!

Itt nem is csupán arról van szó, hogy ki mit gondol a megjelenésünkről, hiszen bizonyított, hogy a hiányos fogazat egészségügyi hátulütőkkel is jár! Ilyenek lehetnek az emésztési zavarok, majd az ebből fakadó egyéb problémák. A rágásnak funkciója van és csak az étel aprítása a szájban. Ez egy rövidnek tűnő, ám annál bonyolultabb folyamat, melyre igényt tart szervezetünk ahhoz, hogy megfelelően működhessen az emésztésünk.

A fogimplantátum lehetőséget nyújt rá, hogy ott is pótolható legyen a fogsor, ahol már nincs lehetőség a szomszédos fogakra támaszkodni (híd, korona). Mindig személyre szabottan készül a fogimplantátum, amit a páciens adottságainak megfelelően szinte tökéletesre tudnak csinálni.

A mesterséges foggyökér segítségével oda is felhelyezhető korona, ahol már nincs saját fog, így az sem lehet akadály, ha egynél több foga hiányzik a páciensnek. A Hegedűs Dental Fogászat és Cirkon Központ a jelenleg elérhető legjobb megoldásokat és anyagokat használja a beavatkozások során, mellyel együtt lehetőséget nyújt arra is, hogy minél előbb elkészülhessen a pótlás!