Jön a karácsony, de nem igazán tudom, mit szeretnek a mai fiatalok?

Szponzorált tartalom

vicces póló webshop

vicces póló webshop

A karácsony egy keresztény ünnep, mégis mindenhol máshol is elterjedt, vallástól függetlenül, a világ minden táján ünneplik az emberek.

A keresztény gyökereket elhagyva sokkal inkább a szeretetet, az összetartást, a családot ünneplik ilyenkor az emberek. Ahogyan a legtöbb magyar család, ilyenkor mi is összegyűlünk és megajándékozzuk egymást. Jókat eszünk, beszélgetünk. Ilyenkor együtt van a család, jó néha eltölteni egy kis időt azokkal az emberekkel, akikre sajnos nem jut annyi ideje az embernek, amennyit velük szeretne tölteni.

Én már ilyenkor, november elején igazi karácsonyi lázban égek, nem szeretnék mindent az utolsó pillanatra hagyni, időben el szeretem kezdeni az ajándékvásárlást, hogy erre ne a karácsony előtti napokban kelljen időt szakítanom. Akkor van a legnagyobb tömeg, ezért érdemes mindig egy kicsit előbb elintézni a bevásárlást.

A karácsonyi ajándékokkal mindig egy kicsit gondban vagyok. A szüleimnek és a testvéreimnek általában könnyen megtalálom a megfelelő ajándékot, de az unokatestvéreimmel egy kicsit nagyobb bajban vagyok. Ők jóval fiatalabbak nálam, és nem igazán tartom magamat öregnek, mégis érezni, hogy elég nagy a korkülönbség köztünk, nekik mindig nagyon nehezen sikerül ajándékot találnom.

Ilyenkor már a munkahelyemen is mindenkinél az a téma, hogy ki – mit vegyen karácsonyra a családjának, a szüleinek, vagy a gyerekeknek.

Itt kérdeztem meg az egyik kollégámat, akinek az unokatestvéreimmel nagyjából hasonló korú gyermekei vannak, hogy Ő milyen ajándékot javasolna.

Tőle hallottam először a LOLmarkt.hu - Vicces póló webshop oldalról. Persze nem tudtam mi ez, mert nekem nem mondott semmit a neve.

Kiderült ugyanis, hogy van egy videojáték, ami nagyon népszerű a gyerekek körében. Ez a fortnite, amiben nagyon sok karakter van, és például tök jó ötlet a munkatársam szerint, ha egy, ebben a játékban szereplő karakterrel díszített pólót veszek az unokaöcséimnek.

Mivel nem nagyon ismerem a tinédzser fiúk ízlésvilágát, ráhagyatkoztam a jó tanácsra.

Ekkor hozta szóba egyébként a LOLmarkt.hu - Vicces póló webshop oldalt. Ő innen fog a gyerekeinek ajándékot venni. Ez egy pólónyomtatással foglalkozó cég oldala. Itt lehet rendelni már előre elkészített pólókat is, de egyedi rendeléseket is felvesznek.

Persze, egyből meg is néztem, hogy milyen előre megtervezett pólókat lehet itt venni, és igaza volt a munkatársamnak, nagyon sok fortniteos pólót lehet itt kapni, szóval a tervezéssel sem kell igazán bajlódnom.

Itt egyébként szerintem az előre megtervezett mintákkal is elég sok korosztályt lefednek, hiszen vannak a fiatalok körében népszerű játékokból, sorozatokból készített minták a webshopban, de vannak klasszikus, vicces szlogenekkel ellátott pólók is, amit például az apukám és az ő korosztálya imád.

Azt mondta a munkatársam, hogy Ő már rendelt innen és minden rendben volt: a nyomatok nagyon szépek voltak, és állják a mosást és a vasalást is. A pozitív visszajelzésén felbátorodva pedig meg is rendeltem a pólókat karácsonyra.

Olvastam, hogy itt lehet leadni rendelést teljesen egyedi pólókra is, amiket 1-2 nap alatt ki is szállítanak, így nem kell a már előre megtervezett mintákra hagyatkozni.

Budapest szerte több üzletük is van, szóval, ha hirtelen kell egy póló, vagy jobban szeretnénk a saját szemünkkel megnézni az árukat, akkor erre is van lehetőség, személyesen is lehet náluk vásárolni, és személyesen is el tudják készíteni számunkra az áhított egyedi tervezésű pólónkat, ha arra van szükségünk.

A pólók egyébként az ígért 2 nap alatt meg is érkeztek – én házhozszállítással kértem őket -, így személyesen is meg tudtam nézni elég hamar, hogy milyen minőségűek a nyomatok.

Első ránézésre igazán jónak tűnnek, szerintem nagyon örülni fognak a gyerekek a pólóknak. A nyomat is nagyon tetszik, mert szépek a színei, jó a tapintása és a minősége is.

Ha nincs még ötleted karácsonyra, akkor ajánlom, hogy nézz be a LOLmarkt.hu - Vicces póló webshop oldalra, hátha te is találsz valamit, amit szívesen megvennél. Vagy ha ennél kreatívabb vagy, akkor megcsináltathatod a saját tervezésű pólódat is.