A Steyr mindent bevet

Szponzorált tartalom

Tökéletes munkagép

A mezőgazdasági gépek között igazi nagyágyúnak számít. A Steyr már évtizedek óta ontja magából a jobbnál-jobb mezőgazdasági eszközöket. A traktorok terén mindig sikerül nagyot alkotniuk.

Mégis ezt valahogy úgy csinálja a cég, hogy gazdaságos áron kínálja a különféle modelleket. A könnyű kezelhetőség és a nagy erő, alacsony fogyasztással társul. Egy folyamatosan fejlődő gazdaság szempontjából, ezek nagyon fontos tényezőnek számítanak. Az a gazda, aki a Styr gépek flottájával rendelkezik, tuti tarolni fog.

Helytállnak akkor is, hogyha igazán nehéz kihívásról van szó. Mivel hatalmas hasznot lehet a használatukkal elérni, ezért a Steyr gépek megtérülő befektetésnek számítanak. A rohanó világban, csupán az képes versenyképes maradni, akinek minden eszköze megvan ehhez.

A gyorsaság és a termelékenység folyamatosan 100%-on kell pörögjön, mert csak ebben az esetben lehet kifizetődő hatékonyságról beszélni. A GigaFarm kínálatában egyaránt jelen vannak, a Kompakt, Multi, Profi & Classic és nem utolsósorban a CVT termékcsaládok is, a Steyr modellek között.