Innovációk az egészségmegőrzésben és a gyógyszervásárlásban.

Szponzorált tartalom

életmód, elhízás elleni szerek

életmód, elhízás elleni szerek

Akkor szembesültem először vele, hogy ez is (a gyógyszerek beszerzése) milyen innovatív terület, amikor a karantén és a sok otthonmaradás időszakában – mind emlékszünk erre valószínűleg, elég keserűen – rátalátam a prevenciopatika.hu webshopra. És onnan hetente többször is úgy szereztem be mindenféle dolgokat, hogy nem kellett közben egyáltalán elhagynom a lakást. Sőt, életmód, elhízás elleni szerek terén is több, mint kielégítő volt a szolgáltatásuk, mert nekem sok hasonló dologra van szükségem, hogy meg tudjam őrizni a formámat. És náluk volt ilyenekből is mindig minden.

Máig tűnődöm gyakorta, hogyan élhetnénk még kényelmesebben és nyugisabban, de látjátok, mindig meg tudnak lepni a nagy érdeklődésre számot tartó szolgáltatások tökéletesítésével.

A Prevenció Patikából mindenféle egészségmegőrző gyógykészítményeket, vény nélküli gyógyszereket, valamint életmód, elhízás elleni szerek területéhez kapcsolódó dolgokat rendelhetünk tehát, gyorsan házhoz. A gyorsaságra nem győzök elégszer hivatkozni – tényleg kiugró, ami általában nyújtanak. És kommunikációban ez ugyanúgy igaz rájuk. Méghozzá egy igen nagy választékból teszik mindezt.

Felhasználóbarát szemlélet – ezzel jellemezném őket, még így az első körben, ha az alapszolgáltatás minőségén túlnyúlóan, azt próbálnám elmagyarázni, miért nem cserélném le őket másra ma már. Nem feladatom nekem marketingelni ezt a boltot, úgyhogy őszinte meggyőződésből írom csak a pozitív tapasztalataimat, mert másnak is sokat segíthetnek. Főleg, ha épp beteg az illető és rosszul esne bemenni a saját lábán a városba, Aspirin pezsgőtablettáért, vagy valami lázcsillapítóért (legjellemzőbb példa, ugyebár). Felhasználóbarátok olyan szempontból is, hogy honorálják a visszatérő vásárlói mentalitást, de mindenkinek igyekeznek valami pluszt adni, és mindent könnyűvé tenni. Utóbbi alatt azt értem, hogy az egyszeri vásárlók is könnyen eligazodnak az oldalon, és hamar eljutnak a tényleges vásárlásig. Ami után pedig számos lehetőség van, hogy gyógyszeres csomagunkat (vagy az életmód, elhízás elleni szerek körébe tartozó termékeinket) könnyen kézhez kaphassuk. A „valami plusz” alatt pedig - amit lehetségesen adnak - sok mindent értek. Példának okáért a prevenciopatika.hu/blog aloldalt, ahol számos tippet, hasznos írás kapunk – ezt ingyen, regisztráció nélkül is.

Nekem a blog írásai közt tényleg számos akadt, ami segített jól is használni azokat a hasznos dolgokat, amik tőlük megvásárolhatók. Valamint plusz tippeket, amik a megelőzésben segítenek. Prevenció – ha már ezt a nevük mutatja.

Nem véletlen, hogy ez a benyomásom támadt korábban, hogy a nevük igenis beszédes! Maguk írják, bemutatkozó írásukban, hogy mit értenek prevenció alatt, és mi az, ami ebből nekik nagyon fontos. Rengeteg olyan termékük van, melyekkel az okos és előrelátó személetnek teret engedve azért tehetünk, hogy lehetőleg minél kevésbé betegedjünk meg. Továbbá, természetesen, ha már velünk van a baj, akkor is lehet rájuk támaszkodni – de erre már hoztam példát. Írnak továbbá az egészség megőrzése mellett egészségfejlesztésről, és annak történetéről, hogy milyen régre nyúlnak ezen szemléletek formálódási pontjai vissza, a múltba. Szerintem csak kor kérdése, hogy az ember eljusson ide saját felismerésből – bár az okosabbak már hamar felismerik a megelőzés fontosságát, és tesznek egészségük fenntartása érdekében akkor is, mikor még többnyire egészségesek. Legyetek ti is okosak ezen a téren – rendeljetek a prevenciopatika.hu webshop kínálatából, és olvassatok el náluk mindent, az ingyenes blogon, vagy a hírlevélben. Regisztráció után pedig még több ilyen jellegű lehetőségetek lesz (a tájékozódásra, tudatosságra való törekvésre).