Mikor juthatsz akciós nyári gumikhoz?

Szponzorált tartalom

Nyári gumi akció árak

Nyári gumi akció árak

Emlékszem, hogy papám mindig mondta, hogy most kell venni a szilvát, uborkát, barackot, dinnyét és a többi zöldséget és gyümölcsöt, mert szezonja van. Akkoriban az is maradt bennem, hogy mindent akkor érdemes megvenni, amikor szezonja van, de aztán néhány dologgal kapcsolatban rájöttem, hogy pont ellenkezőleg kell cselekedni, ugyanis vannak dolgok, amik szezonban kerülnek sokkal többe, míg szezonon kívül nagyon jó áron is ki lehet fogni.

Így van ez a nyári gumikkal is, akkor érdemes bevásárolni belőlük, amikor épp nincs szezon, máskülönben igencsak rá kell fizetnünk, ha elfeledkezünk az időben történő vásárlásról és az utolsó pillanatokra hagyjuk a vásárlást. A legjobb Nyári gumi akció árak szerintem a gumidiszkont oldalon vannak, ahol az autógumi keresővel gyorsan meg lehet találni az autónkhoz passzoló nyári gumit.

Az autógumi keresőben meg kell adni a szélességet, magasságot és az átmérőt, de akkor se kell megijedni, ha nem ismerjük ezeket a számokat, ugyanis a keresőbe be van építve egy kép, ami pontosan jelöli, hogy a gumiabroncson hol kell keresni ezeket az információkat, és hogy melyik szám pontosan mit jelöl. Miután leolvastuk a gumiról ezeket az infókat és beírtuk az autógumi keresőbe, már listázhatjuk is a gumikat. Persze lehet ennél specifikusabban is szűrni, például, ha van kedvenc autógumi márka, akkor a márka alatt található lenyíló menüben ki lehet választani.

Mivel általában egyszerre cseréljük a négy abroncsot, így a keresőben érdemes bepipálni a legalább 4 elérhető funkciót is, így biztosak lehetünk abban, hogy csak olyat listáz az oldal, amiből raktáron elérhető legalább 4 darab, így egy rendeléssel megérkezhet a teljes szett. De akkor sincs gond, ha olyan gumit szeretnél, ami nincs készleten. Ilyenkor megjelenik a kosár gomb helyén egy ajánlatkérés gomb, ahol a kért adatok megadása után tájékoztatni fognak a gumi elérhetőségéről. Ha inkább telefonáló típus vagy, akkor az ügyfélszolgálatot tárcsázva is érdeklődhetsz a gumi elérhetőségéről.

Az egyébként nagyon kedvező árból akár kedvezményt is tudnak adni, ha nagyobb tételben történik a vásárlás, így érdemes családdal vagy barátokkal összefogni és együtt rendelni, és egyeztetni a kedvezményről az ügyfélszolgálattal. Fontos tudni, hogy mindegyik gumira van garancia. Az időtartama változhat annak függvényében, hogy melyik gyártóról van szó, de általánosan elmondható, hogy minimum 2 év szokott lenni a garancia.

Vásárolni regisztráció nélkül is lehetséges, de ahogy a legtöbb webshopban, itt is érdemes élni a regisztrációval, hiszen később megkönnyíti az újabb rendelés leadást, és az egész nem tart tovább egy-két percnél. Ezenkívül hírlevélre is érdemes feliratkozni, így könnyen nyomon lehet követni a nem csak a nyári gumi akció árakat, hanem a téli gumira vonatkozó árakat is. A szezonon kívüli vásárlás egyik nagy előnye, hogy nem kell aggódni a szállítási idő miatt, ebben az időszakban akár már másnap megérkezik a gumi, így pikk-pakk le lehet tudni a nyári gumi beszerzését.